Led verlichting, een duurzame investering

Mast-ProjectZ is gespecialiseerd in LED TL buizen. Onze producten zijn uitermate geschikt ter vervanging van traditionele TL en voor nieuwe verlichtingstoepassingen. LED TL verlichting is in vele aspecten anders dan de traditionele verlichtingsbronnen. Om voor elke situatie de juiste LED verlichting te kunnen selecteren en installeren is vakmanschap nodig.

Mast-ProjectZ zorgt niet alleen voor uw LED TL verlichting, maar ook voor informatie en gedegen advies. Ook verzorgen wij de subsidie afhandeling, het financieringsadvies en de volledige CO2 reductie rapportage met het CO2 footprint certificaat. Wat wij verkopen zijn Brightfit producten en zijn van de hoogste kwaliteit. Dit wordt niet alleen door ons beoordeeld maar ook door de certificerende instanties TÜV en VDE. Deze Duitse instanties onderzoeken of het product voldoet aan de wettelijke normen die geldig zijn op het gebied van veiligheid, netvervuiling en materiaalkeuze.

Deze LED TL wordt het meest toegepast als vervangen voor de traditionele TL. Leverbaar in diverse lengtes en vermogens waarmee ruimtes tot 5 meter hoogte, goed verlicht kunnen worden. Type BF05G is enkelvoudig uitstralend onder een hoek van 120°.

led-verlichting-05

Enkele voordelen van onze LED TL-verlichting zijn:
– Energiebesparend
– Onderhoudsvrij
– Duurzaam
– Uitstekende lichtkwaliteit
– Veilig, HACCP proof
– Lage Total Cost of Ownership en korte terugverdientijd
– Hoog financieel rendement op de investering
– Nauwkeurige besparingsanalyse vooraf
– Inventarisatie van uw elektrische installatie voor- en achteraf
– 5 jaar garantie
– Aluminium koellichaam voor optimale warmteafvoer
– Geïsoleerde voeding intern geplaatst
– TüV / CE / RoHS gecertificeerd
– Roterende eindkap voor het richten van lichtbundel
– Levensduur van 50.000 uur bij 25° C

Naast onze LED TL verlichting hebben wij ook LED-panelen. Deze LED-panelen vervangen de armaturen met de standaard 4x TL buis. Naast het voordeel dat uw kantoor en/of werkruimte een nog mooiere uitstraling krijgt, heeft het nog veel meer voordelen:

– Vermindering vermoeidheidsverschijnselen*
– Trillingvrije verlichting
– Benadering van daglicht
– Verhoging productiviteit*
– Vermindering ziekteverzuim*
– 70% energie besparend
– 20 jaar/50.000 branduren
*is veelvuldig wetenschappelijk onderzocht

Toepassing:
Generiek toe te passen in bijv. kantoren, winkels, magazijnen en koel- vrieshuizen. Uitstekend, energiezuinig alternatief ter vervanging van conventionele TL buizen.

Heeft u vragen of hulp nodig?