Zorgvuldige installatie
 • Actief in heel Nederland
 • Vrijblijvend en eerlijk advies bij u op locatie
 • led-verlichting

  LED-verlichting

  Mast ProjectZ is een ervaren en betrouwbare partner in zonne-energie, LED-verlichting en infrarood verwarming gevestigd in De Lier.

  Offerte aanvragen Bekijk onze projecten

  LED varianten als alternatief

  Dat LED verlichting in opkomst is, zal iedereen inmiddels bekend zijn. Jaarlijks worden er steeds meer traditionele lichtbronnen en armaturen vervangen door LED varianten. Deze groei komt doordat LED verlichting steeds betaalbaarder wordt, maar ook zeker doordat er steeds meer soorten, kleuren en toepassingen op de markt komen. Dus voor zowel algemene verlichting in bedrijven als bijvoorbeeld sfeerverlichting in huis zijn inmiddels LED varianten beschikbaar.

  Vragen over LED verlichting

  Waar is LED verlichting te gebruiken? Welke soorten zijn er? Moeten er nieuwe lampen komen of kunt u gewoon uw huidige lampen behouden? Hoe werkt LED verlichting eigenlijk en wat is er anders aan dan traditionele verlichting? Zorg ervoor dat u zich goed voorbereid en laat informeren over de mogelijkheden, wij vertellen u er graag alles over.

  Over LED verlichting

  Besparing is een belangrijke reden waardoor mensen kiezen voor LED verlichting, maar er zijn nog meer voordelen. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet.

  Mast Projectz is een SEI gecertificeerd installatiebedrijf en een onafhankelijke totaalinstallateur. Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het adviseren en plaatsen van LED verlichting en helpen u graag verder met duidelijk en objectief advies. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking bij ons of bij u thuis.

  Vervanging TL-verlichting naar LED-panelen

  Vervanging TL-verlichting naar LED-panelen

  In deze professionele kapperszaak hebben we de huidige TL-verlichting incl armaturen vervangen voor 3 LED-panelen van 45W/4000K met een afmeting...

  Lees verder
  Vervanging TL verlichting naar LED

  Vervanging TL verlichting naar LED

  In een bedrijfspand in De Lier hebben we de huidige TL verlichting vervangen naar LED-tube’s van Phillips. De armaturen zijn gedemonteerd om de...

  Lees verder

  Wilt u ook besparen op uw energierekening?