Welke LED uitvoeringen bestaan er?

TL-buizen

Wij leveren een compleet assortiment LED TL-buizen, geschikt voor toepassing in kantoren, parkeergarages en magazijnen. Kenmerk van deze buizen is de lange levensduur, de hoge lichtopbrengst en een zeer laag energieverbruik. Onze LED TL-buizen zijn verkrijgbaar in de lichtkleuren, warm wit,natural white en cool white en u kunt kiezen voor een transparante of opaal- witte kunststof kap.Onze buizen hebben verschillende manieren van elektronische voeding: buizen met een interne driver en buizen met een externe driver. Hierdoor zijn wij in staat ook bij toepassing op groterehoogtes voldoende lichtsterkte op het werkvlak te realiseren.

 

Downlighters

Een LED-downlighter geeft een mooie gelijkmatige spreiding enveel lichtopbrengst bij een laag energieverbruik. Onze LED-downlighters zijn zeer geschikt voor toepassing in recepties, verkeersruimtes zoals gangen en entrees, winkels, kantoorruimtes, schoolgebouwen en toiletgroepen. Wij leverentwee varianten: downlighters met eeninterne driver en downlighters

met een externe driver. Daardoor zijn wij instaat ook bij grote lichtvraag, bijvoorbeeld in een winkel of werkplaats,voldoende lichtsterkte te realiseren.

Onze downlighters zijn verkrijgbaar in diverse lichtkleuren, variërend van warmwit tot helderwit.

 

Panelen

Onze LED-panelen geven zeer gelijkmatige lichtspreiding met een zeer beperkte schaduwwerking. Het strakke uiterlijk geeft uw kantooromgeving een chique uitstraling. Naast het standaard lage

energieverbruik heeft u ook nog de mogelijkheid tot dimmen en dat levert nog eens een extra energiebesparing op. Kenmerkend voor onze LED-panelen is de zeer eenvoudige montage in een systeemplafond. De LED-panelen zijn zeer geschikt voor kantoren, scholen en vergaderruimtes.

Vervang vandaag nog uw bestaande TL-verlichtingsarmatuur door een LED-paneel. Hiervoor zijn geen ingewikkelde aanpassingen nodig: ons systeem is ‘plug and play’.

 

Spots

Ons assortiment LED-spots is geschikt voor vervanging van uw bestaande verlichting. Halogeenlampen, gloeilampen en PAR-spots: voor alle traditionele lampen kunnen wij u een energiezuinig exemplaar aanbieden. Onze LED-spots voldoen aan de hoogste eisen en zijn

geselecteerd op kwaliteit, duurzaamheid en lichtkleur. De lampen zijn minimaal CE-gekeurd en voldoen aan alle strenge veiligheids- en gezondheidsnormen.

De voordelen van onze LED-spots:

  • Diverse lampvoeten: MR16, GU 10, E27, PAR spots, etc.
  • Aantrekkelijk prijs met korte terugverdientermijn, meestal korter dan 1 jaar.
  • Grote lichtopbrengst en toch rustig, warm en comfortabel licht.
  • Dimbaar met de meeste bestaande dimmers op de markt.
  • Verschillende lichtkleuren, oplopend van 2700K (warm wit) tot 5000K (natural white).

 

Highbay-verlichting

Met onze LED-highbay heeft u een hoogwaardige lichtbron die geschikt is voor verlichting van hoge en grote ruimtes. De highbay is voorzien van zeer sterke LED’s, die zorgen voor een uniforme lichtverdeling. De verschillende uitvoeringen van de LED-highbay maken deze lamp zeer geschikt voor gebruik op grotere hoogtes. De huidige inefficiënte verlichting kan daarom prima worden vervangen door energiezuinige LED-verlichting met een hoge lichtefficiëntie.

Onze LED high- en lowbay oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in fabriekshallen, loodsen, logistieke omgevingen en werkplaatsen.

 

Bouwlampen

Traditionele halogeen bouwlampen verslinden energie en worden gekenmerkt door hoge wattages, veel warmteontwikkeling en een korte levensduur. LED-bouwlampen zijn zeer geschikt voor het uitlichten van objecten, toegangsdeuren, terreinen, hekken, gevels, enzovoort. Onze LED-bouwlampen zijn verkrijgbaar in verschillende lichtkleuren en wattages, oplopend van 10 Watt naar zelfs meer dan 200 Watt. U heeft tevens de optie om de lampen te voorzien van aanwezigheidsdetectie en/of lichtsensor voor een nog grotere energiebesparing.

 

Straat- en terreinverlichting

Straat- en terreinverlichting hebben veel branduren en zijn vaak op hoogte aangebracht. Door hier LED toe te passen, behaalt u een grote besparing op energie- enonderhoudskosten.Ook de veiligheid op uw terreinen neemt door toepassing vanLED-verlichting aanzienlijk toe door het grote kleuronderscheid onder LED-licht. Bewakingscamera’s hebben een beter beeldvan de omgeving en er treedt minder omgevingshinder op door spreidlicht.De LED straat- en terreinverlichtingsarmaturen zijn gemaakt vanhoogwaardige kwalitatieve materialen en kunnen gemakkelijk opbestaande verlichtingsmasten worden gemonteerd. Afhankelijkvan de diameter van de paaltop of uitlegger zijn eventueeladapterringen beschikbaar voor een goede pasmaat.

 

Oriëntatieverlichting

LED-verlichting is uitermate geschikt voor oriëntatieverlichting, zoals toegepast in gangen, corridors en galerijen, met toegangs- of vluchtwegverlichting als doel. Wij bieden een uitgekiend

assortiment LED-verlichtingsoplossingen, indien gewenst uitgerust met licht- en/of aanwezigheidsdetectie. Naast een grote besparing op energiekosten zullen door de lange

levensduur ook de onderhoudskosten aanzienlijk dalen.

Heeft u vragen of hulp nodig?