Over Mast Projectz Solar Works

In September 2009 ben ik (Robin Mast) begonnen met het installeren van zonnestroom-systemen. Na een aantal jaren de nodige ervaring te hebben opgedaan, begon het ondernemingsgevoel steeds meer te kriebelen en werd het tijd om voor mezelf te beginnen. Na 5 jaar ervaring en duizenden installaties op mijn naam ben ik elke situatie wel eens tegen gekomen. Als grote punt op de i, heb ik alle zonnestroom-systeem certificaten behaald die er te halen zijn wat een mooie onderscheiding is als je het mij vraagt.

Mast-ProjectZ Solar Works is gevestigd in De Lier (Zuid-Holland) en is gespecialiseerd in het advies, de verkoop en het installeren van zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn van mening dat iedereen moet kunnen profiteren van ons vakmanschap en zijn dus over het gehele land inzetbaar inclusief Belgie. Doordat wij met u meedenken kunnen wij u in alle fases van het proces ontzorgen. Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Mast-ProjectZ Solar Works is opgenomen in het kwaliteitsregister van QBISNL door het behalen van de certificaten bouwkundige dakmontage, installeren van zonnestroom installatie’s en Ontwerp van Zonnestroomsystemen. Al onze deskundige installateurs zijn VCA gecertificeerd, worden regelmatig getraind en werken volgens de richtlijnen van het ISSO handboek HBze zonne-energie. Wij werken uitsluitend met betrouwbare en deskundige leveranciers en installateurs. Voor uw eigen zonnestroom installatie bent u bij ons in goede handen. Afspraak is afspraak! Daar staan wij voor.

Als u geinteresseerd bent in een zonnepanelen installatie van Mast-ProjectZ, kunt u ons mailen of bellen voor een vrijblijvende afspraak. Wij komen dan bij u langs en bekijken uw situatie en uw wensen. Denk hierbij aan de keuze van het type zonnepaneel, het aantal zonnepanelen  en de juiste omvormer daarbij om het hoogste rendement te behalen. Tevens bekijken we de plaats voor de omvormer en het elektra traject. Het uitkomende advies vertalen wij naar een scherpe vrijblijvende offerte.

Kiest u ervoor om de installatie zelf te plaatsen maar wilt u toch het juiste advies, bent u uiteraard ook bij ons op de juiste plek. Met direct en snel contact nemen we de situatie door en krijgt u het juiste pakket wat precies is afgestemd op uw situatie. Mocht u tijdens de installatie of na de installatie nog vragen hebben of advies nodig hebben staan we altijd voor u klaar!

Heeft u vragen of hulp nodig?