Zonne-energie

Mast-ProjectZ Solar Works is uw ervaren en betrouwbare partner in zonne-energie, LED-verlichting en infrarood verwarming. Oprichter Robin Mast is sinds 2009 actief in de PV-sector en heeft inmiddels vele woningen en bedrijfspanden voorzien van duurzame energie-oplossingen.

SEI- erkend installatiebedrijf

Mast-ProjectZ Solar Works is een SEI-erkende installateur en opgenomen in het kwaliteitsregister van QBISNL. Al onze deskundige installateurs zijn VCA gecertificeerd, worden regelmatig getraind en werken volgens de richtlijnen van het ISSO- handboek zonne-energie. Wij werken uitsluitend met betrouwbare en professionele leveranciers en installateurs.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Voor uw eigen zonnepanelen installatie, hoogwaardige LED-verlichting en top infrarood verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons geldt ‘afspraak is afspraak’. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en komen daarom graag bij u langs. Door onze jarenlange praktijkervaring kunnen wij u uitstekend adviseren en dat zullen wij altijd op een eerlijke en onafhankelijke basis doen.

Meer informatie over duurzaam besparen

Wilt u meer informatie over duurzaam besparen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan snel contact op met Mast Projectz Solar Works. Graag voorzien wij u van een eerlijk en vrijblijvend advies. Wij zijn gevestigd in De Lier (Westland, Zuid-Holland). Iedere werkdag zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06 - 23306789. Mailen kan via info@mast-projectz.nl.

Heeft u vragen of hulp nodig?