Kwaliteit en veiligheid

Mast-ProjectZ beschikt over een eigen team van installateurs. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat in de meeste gevallen de installatie van zonnepanelen al in één dag klaar is. Zo bespaart u direct op uw energierekening! Tijdens de installatie staan kwaliteit en veiligheid voorop.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Mast-ProjectZ is door Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI) erkend als installateur van zonnestroom. De SEI is een onderdeel van branche-organisatie Uneto-VNI. Mast-ProjectZ heeft bovendien alle cursussen en examens bij het opleidingsinstituut BDA met goed gevolg afgelegd. Mede daardoor en door onze jarenlange ervaring staan wij ook geregistreerd bij QBISNL, het kwaliteitsregister van de bouw- en installatiesector. Deze erkenning vereist een hoog kennisniveau van alle aspecten van zonnestroom. Onze monteurs hebben verschillende examens afgelegd, onder meer op het gebied van elektrische installaties, montage op het dak en specifieke solar-onderwerpen, zoals rendementsberekening, terugverdientijd, invloed van schaduw, enzovoort. Hiernaast volgen we ook de trainingen gegeven door onze leveranciers. Al onze installateurs hebben met succes het examen VOL-VCA (Veiligheid Operationeel Leidinggevenden, VeiligheidsChecklist Aannemers) dan wel VCA afgelegd.

Aangenaam kennis te maken!

Wilt u meer informatie over ons bedrijf, de werkwijze of zonnepanelen? Aarzel dan niet om ons even op te bellen. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar op het telefoonnummer: 06 - 23306789. Wilt u dat wij bij u langskomen, dan is dit ook mogelijk. Mast Projectz geeft een eerlijke advies, staat voor een persoonlijke aanpak en stelt kwaliteit en veiligheid voorop.

Heeft u vragen of hulp nodig?