De montage-systemen die Mast-ProjectZ gebruikt voor de verschillende daken

Mast-Projectz Solar Works is een SEI erkend installatiebedrijf. Voor elke situatie heeft Mast Projectz een montage-oplossing. Onze montagesystemen zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten zonnepanelen en daken (dakpannen, golfplaat, bitumen, enzovoort). Wij kunnen de panelen op een schuin of plat dak monteren, maar ook een veldopstelling, wateropstelling of dakintegratie realiseren. Onze montagesystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zijn duurzaam en innovatief.

Het montage-systeem voor schuine daken

Bij schuine daken gebruiken wij bij voorkeur het Schletter montagesysteem. Dit systeem is robuust uitgevoerd met dikke RVS dak haken en geeft minimale belasting op de dakpannen. De montage van dit systeem brengt meer werk en materiaal met zich mee en is wat duurder in de aanschaf waardoor de kosten iets hoger zijn, maar kwalitatief wel de beste. Kunnen we geen gebruik maken van dit systeem, dan kiezen wij voor het montagemateriaal van Clickfit. Dit systeem kan ook in bijna alle situaties gebruikt worden en is ook TUV-gekeurd. De montage gaat sneller waardoor de kosten wat lager zijn.

Het montage-systeem voor platte daken

Op platte daken hebben wij de voorkeur voor het systeem van Sunbeam. De producten van Sunbeam worden in Nederland ontworpen en vrijwel alles wordt ook hier geproduceerd. Het Sunbeam montage systeem is een professioneel en innovatief systeem, dat op vrijwel elk aspect is geoptimaliseerd. Niet alleen werkt het gemakkelijk en snel, maar Sunbeam heeft ook nog eens een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Sunbeam is te verkrijgen in een Zuid-opstelling maar ook de Oost/West-opstelling. De hoeveelheden ballast wordt exact uitgerekend en wordt op de bijgeleverde tegel draag profielen geplaatst. Is er weinig ruimte op uw dak beschikbaar is er de mogelijkheid om een zonneschans te plaatsen. Hiermee kunnen meerdere panelen achter elkaar geplaatst worden zonder dat de panelen in elkaars schaduw staan. Door de jarenlange ervaring hebben we vele systemen geinstalleerd en zijn dus met bijna elk systeem bekend. Bij de totaal opname voor de offerte bekijken we ter plekke welk systeem het meeste rendement oplevert voor u. Heeft u vragen over de montage van zonnepanelen of wilt u eens kennismaken met SEI Erkend installatiebedrijf Mast Projectz uit De Lier? Neem dan snel contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Heeft u vragen of hulp nodig?